Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Васил, 41г, Пловдив: за стрес и вегетативна дистония

Професията ми е силно натоварваща – много отговорности, никакви грешки, ангажираност по всяко време на денонощието. Стресът се е трупал постепенно, без да си давам сметка за това.

Първият пристъп дойде преди единайсет години. При нормален разговор с колегите изведнъж ме стегна диафрагмата, дишането ми стана плитко и учестено, получих сърцебиене – помислих, че правя инфаркт. Излязох в коридора и докато се чудех какво да правя постепенно паниката отслабна. Потърсих общо-практикуващия си лекар. След като електро-кардиограмата показа, че сърцето ми е здраво, ме изпрати при невролог. Той ми предписа успокоително. Обеща ми, че до два месеца ще се оправя и след това просто трябва да си осигуря спокойствие, хубави мисли и добър сън. Оказа се, че не е толкова лесно.

През годините пристъпите на притеснение и паника се повтаряха с различна сила. Добавиха се и нови оплаквания – безсъние, главоболие, схващания на врата, проблеми със стомаха, изтръпвания на лявата ръка, бодежи в сърдечната област, болка зад гръдната кост – веднъж пареща, друг път пронизваща, понякога само тежест. Освен при невролози ходих и при други специалисти. Заключението винаги беше, че проблемите са на нервна почва. Постепенно промених начина си на живот – спрях да спортувам, надебелях, започнах да боледувам често през зимата, появиха се проблеми с кожата. Не можех да отстоявам мнението си – при първото стягане в диафрагмата се съгласявах с другите, за да не засилвам стреса. Загубих самочувствие – знаех, че когато трябва да се мобилизирам, тялото ми ще ме предаде.

Търсех няколко месеца в интернет докато намеря диагнозата „вегетативна дистония” и сайта на д-р Желева. СКЕНАР терапията даде бързи резултати. След първата процедура намаля стягането на диафрагмата, след четвъртата олекна болката зад гръдната кост, накрая изчезнаха и пробожданията в сърдечната област и лявата плешка. И ако това беше мехлем за тялото, имаше лекарство и за разума. С Енергийната терапия д-р Желева ми помогна да осъзная какъв товар нося – храни и ситуации, които избягвам, страхове, негативни чувства. Помогна ми да преживея отново лошите спомени от миналото и ми обясни защо ми пречат. Показа ми техники, с които да овладявам емоциите си и да наблюдавам себе си и ситуациите отстрани.

Трудно ми е да изразя с думи благодарността си към д-р Желева и нейния екип!

Ако познахте проблемите си в написаното до тук, препоръчвам Ви да я посетите. Тя е квалифициран и отговорен лекар – ще Ви насочи към друг специалист, ако прецени, че не може да помогне. Ако може – още по-добре! Благодарение на нейното внимание, енергия и позитивно отношение ще повярвате, че може да се справите с проблемите. А с помощта на терапевтичните методи, които използва д-р Желева, това ще стане реалност.

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: