Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

В. 44г., Пловдив: терапия на тревожно-депресивно разстройство

Здравейте! След известно умуване реших и аз да споделя своето мнение за работата на д-р Мариета Желева. Накратко ще разкажа за своите неволи.

Преди около 1 год. и половина започнах да получавам замайване, което с времето се засили и започнах да се чувствам несигурна, когато ходя – имах чувството, че ще загубя съзнание и ще падна. Към това се прибавиха и паник атаки /които в началото не можах да определя, че са такива, защото ми се случваше за първи път и реших, че имам “нещо” в главата/. Започна сърцебиене, като се стигна дотам, че почти не можех да ходя на работа, винаги гледах да излизам със съпруга си, защото с него се чувствах по-сигурна. Започнаха се и посещенията при различни лекари – кардиолог, невролог и т.н. Накрая определиха състоянието ми като тревожно – депрсивно разстройство и, разбира се /в синхрон със съвременните насоки на лечение/, започнах да приемам антидепресанти. Приемът продължи 6 месеца, чувствах се добре и известно време, след като ги спрях. 3-4 месеца след спирането на лекарството започнах да разпознавам отново симптомите – никакво настроение, недобри мисли, леко замайване, сърцебиене.

Само като си помислех, че ще приемам отново антидепресанти и ми ставаше лошо, и то не заради друго, а защото ме плашеше мисълта, че това ще продължи все така във времето. Исках да намеря начин да се отърва трайно от тези състояния. Една моя приятелка ме насочи към д-р Мариета Желева. При първото ми посещение проведохме разговор с д-р Желева и определихме целите, които искам да постигна. Установи се, че нивото на енергията ми е на долната граница /има определени граници, в който следва да бъде/. По време на терапията преминах през няколко лечебни кризи, т.е. през всички симптоми, които бях имала, но те бяха с по-нисък интензитет.

Първо беше сърцебиенето, и по-точно не самото сърцебиене, а по – скоро постоянно усещане, че ще получа такова – все едно всеки момент ще започне. След 2-3 дни отмина. Оттогава не съм имала сърцебиене. После преминах и през леки признаци на тревожност, но значително по-слаби от предишните. Изчистихме и енергийните блокажи. Последно беше главозамайването, то беше най- дълго около 5-6 дни, но и то премина, и оттогава не се е появявало. Д-р Желева ми показа и различни техники за самопомощ и преодоляване при евентуална поява на тези симптоми.

След приключване на терапията се чувствам много добре, върша нещата с настроение и радост.

Вероятно обясненията ми са доста, така да ги нарека семпли за хората, занимаващи се с тези науки, и не знам дори дали правилно обяснявам, но това са нещата, както аз съм ги видяла и усетила.

За оказаната ми помощ от сърце благодаря на д-р Мариета Желева – прекрасен човек и изключителен специалист, истински отдадена на професията, или по-точно на мисията, с която се е заела.

И да не забравя – не сте длъжни да ми вярвате, отидете и проверете сами!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: