Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Мария Йорданова — Димитровград

Едно огромно благодаря на д-р Желева, която ми помогна да намеря пътя към себе си, отключи в мен сила и увереност и ми даде това, от което всеки един се нуждае – спокойствие и психическо здраве.

Да се усмихваш докато сърцето ти бие неконтролируемо, да спортуваш, когато ти е трудно дори да станеш от леглото, да живееш пълноценно, когато тревожността „изпива” всяка надежда, е нелека задача за всеки, а за страдащите от вегитативна дистония - почти непосилна. И въпреки, че това е разстройство на нервната система и не е регистрирано като заболяване, страдащите се чувстват болни, нещастни, непълноценни.

Нарушеното психическо здраве, наред с физическата симптоматика, карат човек да мисли, че е попаднал в „задънена улица без изход”. Но такъв винаги има и се появява тогава, когато си целеустремен, постоянен и вярващ. Точно това ми помогна и ме отведе при д-р Желева. И въпреки, че търсенето ми отне години на дискомфорт и умело прикрити зад усмивка емоции, си заслужаваше чакането. Тя преобърна живота ми.

Невероятният заряд, с който е дарена, високият професионализъм и познания, които ме изумяваха всеки път, положителното и приветливо отношение, което ти предлага и силното желание да помогне, вдъхват надежда и на най-обезверените.

Аз съм завършила Психология и въпреки всичко прочетено и изучено, не успях да си помогна сама. Няколкото сеанси при психотерапевт бяха дълги и изтощителни, а и съчетанието им с прием на антидепресанти, не влизаха в моите представи за излекуване. Търсех нещо различно…тогава разбрах за Енергийната медицина и СКЕНАР терапията…и го намерих.

Бях очарована още на първия сеанс. Д-р Желева ми направи меридианна диагностика, с която с точност постави диагнозата вегитативна дистония, което е много важно, тъй като това състояние е с многолика симптоматика и нерядко може да се обърка с други заболявания.

Приложи ми и процедура със СКЕНАР апарата. Още на следващия ден силното ми сърцебиене започна да намалява, а след това и да отшумява. По време на следващите сеанси премахваме очни алергии, проблеми с корема, песъчинки в бъбреците, лоши спомени, силни емоции. Натрупаният стрес и дългогодишното сърцебиене бяха дали отражение без дори да забележа това, но д-р Желева премахваше всеки един проблем с такава лекота, сякаш не беше съществувал никога. Методите, които прилагаше бяха толкова различни, разнообразни и интересни, а подходът й - пример за подражание.

Енергийната медицина и СКЕНАР терапията ни предлагат алтернативно лечение за редица заболявания. Един друг по-различен поглед върху нашето здраве(психическо и физическо). Съчетани с минималното усилие да вярва, от страна на пациента, то дава прекрасни резултати. А фактът, че действа без намесата на лекарства, не е за пренебрегване, като се имат предвид вредните последици от тях.

С всичко написано искам да помогна на хората с проблеми като моите. Не е необходимо да страдаме години, за да започнем да търсим решение!

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: