Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Йоана И., Бургас: терапия на страх, панически атаки, тревожност

Здравейте, доктор Желева!

Пише Ви Йоана И. от Бургас. За първи път дойдох при Вас зимата на 2011 г. След раждането на второто ми дете се обостриха някои състояния, като напрегнатост, тревожност, страх да остана сама в апартамента, страх от затворения асансьор, страх от височина...Някои от тях бяха до състояние на паника. Когато споделих със съпруга си, той потърси информация и.. попадна на вашият сайт. Аз, честно казано, исках да си помогна, но не бях убедена, че това може да се случи. Смятах, че не се поддавам на такова убеждение, което да ми помогне да преодолея страховете си.

Благодарна съм, че попаднахме точно на Вас! Благодарение на сеансите със СКЕНАР терапията и ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ днес мога спокойно да кажа, че се чувствам много по- добре и страховете ми в голямата си част изчезнаха. В началото имаше лечебни кризи, понякога, попадайки в различни ситуации страховете ме връхлитаха с ужасна сила... Струваше ми се, че няма да се справя, искаше ми се да се откажа... Сега, връщайки си назад, мога да споделя, че колкото времето минава, толкова по- добре се чувствам. ИЗОБЩО не се страхувам в асансьора, почти не се страхувам да остана сама, преодолях страховете си в голяма част. Особено добре ми действаше и ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ която практикувахме заедно със СКЕНАР терапията. Разговорите с Вас, осъзнаването на проблемите, причините , новият начин на мислене и действие за справяне със страховете ми , начинът да се справя с тях ми подействаха чудесно.

Това е и причината да доведа при Вас зимата на 2014 г. и дъщеря ми Кристиана Иванова. Тогава тя беше 7 клас и и предстояха матури. Дъщеря ми е била и е отлична ученичка в ПМГ Бургас. Въпреки непрестанното учене, ходенето на уроци и т.н. все нещо я подтискаше, страхуваше се, когато я изпитваха, забравяше всичко научено, краката и ръцете и трепереха, и резултатите не бяха такива, че да съответстват на положения от нея труд . А и идваха матурите и аз се притеснявах за нея.

Днес съм много благодарна на Вас, д-р Желева! Благодарение на СКЕНАР терапията и най- вече на ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ дъщеря ми е отлична ученичка, приета е в 8 клас на ПМГ Бургас на 35 място с оценки 5.70 по български език и 5.70 по математика на матурите. Сега, вече в 8 клас, има само отлични оценки по всички предмети и то благодарение на Вашата работа с нея, в резултат на което преодоля притеснението, страха си и изразява наученото спокойно. Всичко това и дава голямо самочувствие и увереност. Но аз винаги, при всеки разговор с Криси и баща й не пропускам да напомня причината за това а тя е - огромната помощ и работата на д-р Желева с нея!

БЛАГОДАРЯ ВИ, д-р Желева! Вие променихте качеството на живот на двама души - моя и на дъщеря ми. Ако можехте да видите как се радва Криси, когато показва оценките си след всяка самостоятелна работа, как се радва, когато учителят и в Британика и казва, че не е имал ученик,справил се 100% на тестовете, как Криси има най- висока оценка по математика на самостоятелна работа в целия клас, тогава щяхте да разберете колко съм Ви благодарна и признателна за работата Ви с моето дете! Нали човек е добре, когато са добре децата му!

Отново - хиляди благодарности, успех в работата Ви , много здраве, сили, търпение и енергия, за да помагате на хората!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: