Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Дора Василева — Кърджали

Пиша тези редове с голяма благодарност към д-р Желева, която върна силите и равновесието в живота ми. В началото на месец февруари 2015 година влязох в кабинета на д-р Желева в състояние, което ме правеше неспособна да стоя на краката си - силен световъртеж, замайване, тежест в главата, замъглено виждане, постоянно висок пулс, липса на апетит и пълно изтощение. Преди да попадна на сайта на Енергийна медицина център - Пловдив опитах всички възможности, които предоставя традиционната медицина - лежах в болница, където ми направиха пълни изследвания, включително и ядрено магнитен резонанс. Резултатите показаха, че съм здрава, а аз се чувствах все по-зле.

От болницата ме изписаха с 3 вида лекарства, едното от които антидепресант, от който се почиствах още по-зле.Консултирах се и с психиатър, който ми каза, че не съм в депресия, а това състояние е често срещано в днешно време и за съжаление за него няма лечение. Тоест лекарите ми казвах, че трябва да пия един куп лекарства, които няма да ми помогнат и да продължа да съществувам някак си. Това обаче не ме устройваше, защото исках живота си обратно.

Първоначалното изследване в Центъра за енергийна медицина показа изключително ниско ниво на енергия и показатели, сочещи "Вегетативна дистония". Резултатите от комбинираната терапия на д-р Желева усетих още след първите 3-4 процедури, а след три поредни дни с по две процедури на ден, едната от които енергийна психология за първи път се почувствах отново добре.

Ключът за успешното лечение се крие в доверието - напълно се доверих на д-р Желева и нито за миг не допуснах да ме разколебае съмнение. Продължавам лечението и вярвам, че намерих своя начин да върна себе си.

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: