Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Диана К. 38 г. (София) за терапия на световъртеж

За първи път се срещнах с д-р Желева през 2014 година, когато успешно се справихме с един упорит синузит, с помощта на Скенар терапия и методи от енергийната психология.

Сега, две години по-късно, се обърнах отново към нея с оплакване от силен световъртеж , който за три месеца беше превърнал живота ми в пълен кошмар. Пристъпите бяха многократни и неочаквани, съпроводени с гадене, пищене в ушите и пълна дезориентация. Следваше ужасно главоболие и страх да не се повтори отново, а то се повтаряше….Спях седнала и можех да въртя главата си само в една посока, при всяко друго движение, пространството около мен започваше да „лети”. Не можех да шофирам, не можех да се грижа за себе си и семейството си, правех всичко с придружител.

В продължение на няколко седмици посещавах д-р Желева в Пловдив, като още след третия път започнах сама да шофирам и моят съпруг беше освободен от длъжността „ асистент”. Постепенно всички оплаквания свързани със световъртежа ми отпаднаха. Разчистихме старите болежки, които междувременно се проявиха, поровихме се в минали случки, които подсъзнателно бяха определяли емоционалното и физическото ми състояние.

Дълго отлагах писането на тези редове, за да намеря най-точните думи, които да опишат, това което д-р Желева направи за мен и мисля, че ги открих: лечебният процес , през който тя ме преведе е най-цялостният подход, до който аз съм се докосвала до момента. В годините съм се запознала с много методи за алтернативно лечение, но тук намерих едновременно въздействие на физически, емоционален и духовен план, което възвърна моето здраве.

Благодаря Ви д-р Желева!

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: