Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Диана Христозова, за енергийна психология

Искам да споделя опита си от ефективното лечение с методите на енергийната психология, с което да благодаря на Д-р Желева, както и да помогна на многото хора, които ще прочетат това да вземат своето решение за лечение на дълго измъчващи ги фобии, неврози и други състояния причиняващи дискомфорт както на психиката, така и на физиката ни.

В кабинета за енергийна медицина ме заведе проблемът ми със скъсан менискус и последната надежда да избегна належащата и планираната след 10 дни операция на коляното ми.

Още след първата СКЕНАР-процедура отока на коляното ми видимо спадна, след втората процедура вече нямах никакъв оток, а болките при стъпване значително бяха намалели. След четвъртата процедура вече бях свалила наколенката, без която преди не можех да стъпвам и имах болки само в определени ситуации. Виждайки ефективността на терапията я продължих и само месец след началото на лечението вече нямам никакви болки в коляното, продължавам да спортувам и често да нося почти две годишния си син на ръце.

От дълго време имах фобия за чистота в лека форма, която след като забременях и родих сина си, доста се задълбочи. Страхувах се той или аз да не се разболеем от нещо лошо и в желанието си да предотвратя това навън непрекъснато ме съпътстваха мокрите кърпички, с които изтривах всичко до което се докоснем аз и детето. Чистех ръцете си и ръцете на сина си и когато е нужно, и когато не чак толкова. Притеснявах се и се изнервях, когато не успея да почистя в къщи. Това е съвсем накратко проблема, който имах, който осъзнавах и който много ме натоварваше.

След енергийната психология се сбогувах с тази си фобия. Осъзнах, че болестите са навсякъде около нас и всичко е въпрос на имунитет и на прилична хигиена без да се стига до крайности. Освободих се от страха, че всяко докосване до нещо не дотам чисто може да доведе непременно до болест. Чувствам се по-свободна и по-щастлива... Благодаря, Д-р Желева на Вас и Вашия страхотен екип!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: