Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Цветилен П. за лечение на вегетативна дистония

Като всеки млад човек,аз също водех забързан,активен и в някои моменти дори необмислено емоционален живот, докато не започнаха да се проявяват нетипичните за мен дотогава симптоми на вегетативната дистония- задъхване, сърцебиене, намалена работоспособност. Те от своя страна доведоха до вътрешна несигурност и емоционално изтощение водено от чувство за безизходица, засилващо се с годините на липса на всякаква идея какво се случва с мен.

Първоначално,като всеки безразсъден младеж просто чаках да отмине,но тъй като нямаше промяна реших да се обърна към различни видове лекари за да разбера поне някаква диагноза. След като ми беше казано,че ми няма нищо, с времето просто започнах да се опитвам да свикна или да си помогна сам, но почти напълно безрезултатно.

За д-р Желева и нейните методи за лечение разбрах напълно случайно докато се ровех из интернет пространството и просто реших да опитам и тук, като не възлагах особени надежди. Мога да кажа,че самото лечение ме изненада приятно още от първият път с леко подобрение като с времето, малко по-малко започнах да усещам все по-доброто въздействие на енергийната терапия.

Живея на 200 километра от Пловдив но ,виждайки позитивното въздействие на лечението, рискувах да го посещавам колкото е нужно, и сега,няколко месеца след това продължавам да отбелязвам значителна промяна в начина,по който се чувствам. Симптомите просто отшумяват с времето, чувството за безизходица се отдръпва и оставя човек само с неприятните спомени.Самото лечение включва изключително иновативни и интересни методи и само по себе си интригува, а професионалното и изключително приветливо отношение на д-р Желева предразполага пациента напълно.Бих препоръчал на всеки,който ,по стечение на обстоятелствата, се е сблъскал с такъв тип проблеми да се обърне към центърът за енергийна медицина. Аз го направих и цял живот ще съм щастлив от това си решение!

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: