Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Мнение от пациент - Цеци Ш. (Пловдив) за терапия на панически атаки, страхове, параноя

През пролетта на 2015 година в следствие на здравословен проблем и лечението и терапията, аз отключих панически атаки, силни страхове и хипоходрична параноя за мен и близките ми. Твърдо решена да се боря, аз преминах през трима психотерапевти и двама психиатри, бяха ми изписани медикаменти, които приемах. Въпреки медикаментозната терапия, подобренията бяха само временни и някак крехки и повърхностни и това което най-много ме смущаваше беше, че зависеха от приема на лекарства. Категорично реших, че отказвам да се обвързвам завинаги с медикаменти и транквиланти и усещането, че държат проблема на повърхността, продължих да търся други варианти. Един ден случайно попаднах на репортаж и интревю по БТВ с доктор Желева и реших, че трябва да я открия, оказа се в родния ми град Пловдив, където и живея.

След всяка среща с д-р Желева настъпваше промяна, която се надграждаше с всеки изминал ден и час до следващата ни среща. Виждахме се веднъж седмично, а терапията продължи около два месеца и половина-три. Страховете ми, че никога няма да се оправя се оказаха напразни след срещата ми с нея. Имаше кризи, при които влизах в кабинета обляна в сълзи и в паника и отчаяние и обърканост, и излизах друг човек.

Имаше цветове, картини, визии на хора, думи, улици и разни детайли, които можеха да отключат тежки състояния в мен. Благодарение на един-два сеанса енергийна психология, аз се удивявах как се изчистват малко по малко. Имаше моменти, в които осъзнавах че съм попаднала в ситуация в която би трябвало да се чувствам зле, а това не се случваше. С радост и облекчение констатирах как тези цветове, хора, детайли вече не извикват у мен тази емоция като преди.

Благодарна съм на доктор Желева че ме преведе по този път и беше до мен и ми помагаше да се боря и преборя тези мъчителни и тежки състояния и да подобря качеството си на живот и душевното ми и емиционално израстване и надграждане. Научи ме как да работя сама със себе си и как да помагам на децата ми в състояние на уплаха и при нощни кошмари.

Ако усещането за несигурност в началото в поради това, че метода е нетрадиционен го имаше, то след първите срещи и резултати това чувство изчезна! Живеем в свят завладян от конвенционалната традиционна медицина и фармацевтика и трудността да се доверим на непознатите и нетрадиционни методи е естествена, но нека не забравяме че те стоят в основата и успешно се справят с това, с което традиционната не може.

Щастлива съм, че открих д-р Желева и й благодаря, че прави достъпни тези методи и помага с тях! Сега съм спокойна и чувствам сигурност, защото живота си тече и ние се сблъскваме с нови събития и случки и ако нещо разклати мен или децата ми или някой близък, съм спокойна, че има начин!

Благодаря на д-р Желева, че прави невъзможното - възможно!

Благодаря ви!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: