Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Антония Георгиева, Кърджали: терапия на страх и меланхолия

Здравейте, доктор Желева!

Преди точно една година след ходене по лекари от които нямаше никакъв резултат се изморих и реших да се поровя в интернет за ефикасно решение на моя проблем, който и аз не знаех какво ми е и така случайно попаднах на страницата на Д-р Желева.

Първо прочетох мненията и видях, че доста хора са писали които са били със същите симптоми като мен: страх,паника, виене на свят, умора, меланхолия и разбрах че има решение на моя проблем. Тогава прочетох повече информация за Д-р Желева и за самата скенар терапия и най вече за енергийната психотерапия. Без да се замислях повече набрах номера. Любезният глас на Д-р Желева ме изслуша и в удобно за мен време избрахме датата и час за срещата ни. И така започнахме курса на лечение. Още на втората ни среща се чувствах доста добре.

Курса на лечение се развиваше както ми го беше обяснила Д-р Желева в началото на лечението, че ще има момент на обостряне на симтомите и после изчезване така и стана. Бяхме на края на курса ми на лечение и се чувствах супер бях спряла всички лекарства, когато преживах голям стрес. И в този момент бях силна и преодолявах трудностите доста добре. Нямах възможност да посещавам Д-р Желева и така в момент в който всичко се успокои аз започнах пак да чувствам старите симптоми.

Тъй като не съм от Пловдив и ходенето ми до там е свързано с отпуска, а вече нямах право на нея, а и болничен нямах право да ползвам реших да си направя изследвания в града. Направих си един куп изследвания. И нищо. Тогава реших да помоля Д-р Желева да ме приеме във време, което ще е удобно за мен да дойда до Пловдив. Много любезна и веднага ми влезе в положение. Уговорихме се! Отидох много притеснена и много зле се чувствах, но още след първата ни среща се чувсвах много по-добре и така с три срещи се чувствам страхотно.

Много Ви Благодаря Д-р Желева за разбирането към мен. И вече знам още като усетя ще ви посетя на време, а не да чакам. Желая ви много късмет и много успехи в тази област!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: