Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на световъртеж

В последните месеци при мен зачестиха пациенти с оплакване от продължителен, неподдаващ се на лечение световъртеж. Те съобщават за неприятно усещане на главозамайване, съпроводено с несигурност при ходене, залитане или завличане на една страна, замаяност, нестабилност. Засилва се при по-рязко завъртане на главата в страни или на горе, при изправяне или лягане. Може да е съпроводено с главоболие, шум в ушите и при засилване на световъртежа - със сърцебиене и стягане в гърдите.

Всички мои пациенти вече са направили многобройни изследвания и консултации с интернист, невролог, ото-рино-ларинголог, кардиолог и др. Резултатите са в норма, а специалистите не откриват заболявания, които да обяснят тази симптоматика. Това уверява моите пациенти, че нямат опасни болести, но не им помага и тревожността им расте. Пастепенно периодите на световъртеж се увеличават и понякога се сливат в непрекъснато състояние с периоди на особено изостряне на оплакванията.

Това влошава работоспособността им и ежедневните им контакти. Започват да не споделят за състоянието си, защото най-често чуват – „Всичко ти е на нервна почва. Стегни се. Нищо ти няма.” Според официалната медицина или причина няма, или се поставя обобщаващата диагноза - Вегитативна дистония.

Според Енергийната Медицина обаче, причината е ясна и даже има определени показатели, които могат да се измерят и дори да се установи степента на отклонението. Но най-важното е, че тази хилядолетна медицина разполага с множество изпитани техники за лечение.

Включването на различни методки от Енергийната Психология бързо преодолява и емоционалната нестабилност на пациентите. Най-честите емоции, с които работим, са страх от влошаване на  състоянието, отчаяние от безсилието, тъга по предишния живот, гняв към болестта, некадърните лекари и др. Работим и със спомените, свързани с първата поява на световъртежа, сегашни и бъдещи провокации. Така нашите клиенти не само се освобождават от досадния световъртеж, а и разрешават свои стари емоционални проблеми.

Примери от практиката

Митко е 42 годишен бизнесмен от Кърджали, който вече 10 години получава пристъпи на световъртеж 2-3 пъти годишно. При първата ни среща беше отново в пристъп от световъртеж. Не можеше да легне, спеше изправен във фотьойл или на много възглавници. Ясно осъзнава  връзката с характерните за работата му стресови натоварвания и сам си беше поставил диагнозата – Вегитативна Дистония, тъй като многобройните изследвания и консултации, бяха отхвърлили всички болести.

Енергийната диагностика потвърди и то значима степен на вегитативна дистония. Още след първата процедура получи подобрение на световъртежа си и на четвъртата ни среща вече нямаше никакви оплаквания.

Даниела от Варна е на 24 години и повече от година се оплаква от силен световъртеж, който не й позволява да си обърне главата на страни или на горе, а от скоро вижда точки в зрителното си поле. Всички изследвания и консултации само доказват колко е здрава.

Енергийната диагностика установи данни за Вегитативна дистония и психоемоционално претоварване. В лечението включихме и Енергийна психология и отработихме спомена за първия пристъп на световъртеж, свързан с припадък в болница. Осъзна и пребори страха си от нов припадък и излагане пред хора. Точките пред очите й постепенно намаляха и изчезнаха, а след това изчезна и световъртежа. Започна постепенно да подновява силно ограничените си контакти и отново да се радва на живота.

Д-р Желева обяснява и демонстрира лечение на световъртеж в предаването "Здравето в кадър" по DCtv:


Вижте клипа и в YouTube

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на дистонии:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: