Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на синузит със СКЕНАР

Поставиха ви диагноза синузит или се съмнявате, че имате такъв?

Имате ли някои от тези оплаквания: често запушване на носа, секрети, изтичащи навън през носа или стичащи се по задната част на гърлото, тежест и болка около носа? И още – главоболие, торбички под очите, болки в очите, врата, кръста - оплаквания, които може би не свързвате с този проблем. Диагнозата "синузит" се доказва с рентгенова снимка. Ако се намирате в активен период и синусите са пълни със секрет, се вижда ясна граница между течността и въздуха. При по-спокойни периоди няма толкова секрет и освен удебелената лигавица, няма убедителни данни за тази диагноза.

Често пациентите споделят - "Аз нямам синузит – правиха ми снимка и казаха, че нямам." Не е важна диагнозата. Въпросът е имате ли някои от тези оплаквания и искате ли да се разделите с тях трайно, окончателно.

Какво предлага официалната медицина – капки за отпушване на носа, противовъзпалителни препарати и накрая антибиотик. Може да се добави и физиотерапия. Ако всичко това не помогне – пункция на синусите.

Антибиотиците убиват бактериите в секрета, отока спада и течността се изхвърля навън. Но променената лигавицата остава и реагира с нови обостряния при следващата настинка или грип. Природата е осигурила естествени отвори, но поради набъбването на лигавицата те са запушени и не пропускат секрета.

Официалната медицина не може да постигне траен резултат, защото лекарствата и пункцията премахват последствията.

Предлагам ви да премахнем причината!

Енергийната терапия цели преустройство на променената и увредена лигавица. Като краен резултат образуваният секрет не се задържа, не загноява, а изтича спокойно през естествените отвори, без да е необходима пункция – организмът вече може сам да осигури това естествено изчистване. Eнергийната терапия използва възможностите на древната източна медицина и съвременните й варианти – лечение чрез микросистеми. Според китайските лечители проблемите в носа, се дължат на блокажи в два важни енергийни канала. Това са меридиана на Белия дроб, който отговаря за цялата дихателна система и меридиана на Дебелото черво, който завършва от двете страни на носа.

Хилядолетният опит е утвърдил най-важните и ефективни точки за възстановяване на тези меридиани. Терапиите чрез Микросистеми използват енергийно-информационната връзка между заболелия орган и съответстващата му точка върху многобройни, миниатюрни копия на целия организъм, разположени по дланите, стъпалата, ушите, езика... Организмът ни ги е създал, за да подсигури и увеличи възможностите си за самовъзстановяване. Най-често използваме микросистемите по ръцете и пръстите, по ушите и главата. Въздействаме чрез специални електроимпулси за няколко минути и чрез различни семена, които се закрепват на активните точки за няколко дни.

Постепенно болестта преминава – организмът се е самовъзстановил. Ние сме му помогнали!

Вижте повече информация за процедурите със СКЕНАР или информация за контакти.

Статия във вестник Труд за лечение на синузит със СКЕНАР

Д-р Желева обяснява и демонстрира лечение на синузит при Гала в На Кафе по Нова ТВ


Вижте клипа д-р Желева при Гала и в YouTube

Лечение на синузит с уред СКЕНАР - демонстрация:


Вижте клипа за лечение на синузит със СКЕНАР и в YouTube

Лечение на синузит - мнение от клиент:


Вижте мнението на клиент за лечение на синузит и в YouTube

Лечение на синузит - в интервю за БТВ:


Вижте допълнителна информация в сайта на БТВ

Мнения на пациенти за дископатии, болки в рамене, лакти, синузит и други заболявания

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: