Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на сърцебиене

Значителна част от моите пациенти се оплакват от сърцебиене и  учестен пулс. Сърцебиенето е изключително неприятно усещане - всеки удар кънти в ушите, натиска гърдите и стига чак до гърлото.

Това са обикновено млади хора и вече са направили многобройни изследвания и консултации с различни лекари - специалисти. Изключени са всякакви болести и причини за тези оплаквания. Лечението с кардиотоници и успокоителни не им помага. Качеството им на живот постепенно се влошава. Започват да избягват срещи, заведения, забавления и все повече се самоограничават, за да намалят поне малко вътрешното си напрежение и тревожност.

При мен идват с последна искрица надежда, но и с голяма доза скептицизъм. Започвам с диагностика, която ги впечатлява с това, че с цифри установявам има ли вегетативна дистония и в каква степен. Показвам и показателите за промяната в психиката им. Обяснявам графиката на меридианите им. Показвам къде са най-големите им енергийни блокажи и с каква последователност ще ги възстановяваме.

В лечението включвам и Енергийна психология. В зависимост от  емоционалните проблеми, използвам различни нейни методики.

Примери от практиката

Мария от Димитровград е на 25 год. Сърцебиенето й започва по време на студентска бригада в Англия. В началото се е притеснявала за болест на сърцето, но вече, след многобройните изследвания знае, че то е здраво, но не й дава мира и вгорчава живота й. Готви се за нова бригада и е твърдо решена да се излекува и то без лекарства.

От първата процедура сърцебиенето общо намаля и се появиха спокойни периоди. Пълното му премахване обаче се оказа свързано с осъзнаване и преодоляване на гнева и тъгата по развода на родителите й. Редувахме процедури за физическите й оплаквания със сеанси на Енергийна психология за премахване на емоционалните им корени.

Сега Мария е спокойна и уверено се готви за бригадата в Англия.

Вижте мнение от пациент за Мария Йорданова от Димитровград, за вегетативна дистония, сърцебиене, повече информация за процедурите със СКЕНАР и Енергийна психология или информация за контакти.

Мнения на пациенти за лечение на дистонии, сърцебиене, световъртеж и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на дистонии:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: