Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на хронична умора, изтощение, недостиг на енергия, понижен жизнен тонус, слабост

Чувствам се уморен – лесно се изтощавам и не мога пълноценно да се възстановя. Умората се трупа и започва да ме притиска все повече. Това се отразява на ежедневните ми задължения – изпълнявам ги по-бавно, без ентусиазъм и трудно издържам до края на деня. Започвам новата седмица без необходимата бодрост и желание, дори и след повече сън и почивка през събота и неделя.

Порочният кръг се затваря – чувствам се уморен, за да спортувам, а липсата на движение засилва умората. Вече опитах с комбинации от витамини и микроелементи, включих и биодобавките.

А възползвахте ли се от възможностите на хилядолетната Китайска медицина?

Според нея в нас тече енергия по специални енергийни канали – така, както по артериите и вените тече кръв. За доброто ни здраве е важно както достатъчното количество енергия, така и равномерното й разпределение.

Причина за умората може да е действително малкото количество енергия, но е възможно достатъчното количество да е неправилно разпределено поради наличие на блокажи. При разплитане на енергийните възли бързо се освобождава голямото количество енергия натрупана в тях, която се включва в общия енергиен поток. Така за часове може да се почувствате отново бодри и работоспособни.

Ако обаче енергията е ниска, първо е необходимо тя да се увеличи, а хилядолетният лечителски опит е доказал кои точки и зони са най-подходящи за това. Стимулирали са ги с игли, пелинови пури, масаж. Модерната съвременна електроника позволява това да се направи още по-ефективно и безболезнено с електроимпулси.

Така бързо – до часове след процедурата усещате прелива на освободената ви енергия. Броя на необходимите процедури зависи от степента на понижение на енергията и наличните блокажи, което може да се установи чрез компютърна диагностика.

Всяка следваща процедура обаче покачва жизнеността на по-високо стъпало, което бързо и видимо се отразява на настроението и общия жизнен тонус.

Мнения на пациенти за дископатии, болки в рамене, лакти, синузит и други заболявания

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: