Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на фобии

Имате ли фобии?

А какво е фобия?

Когато имаш необясним и необичайно силен страх от нещо.

Най-често от гризачи, насекоми, кучета, височина, затворено пространство, пътуване с кола или самолет и много други.

Когато си малък ти е позволено, а когато си голям, вече става смешно и ти се подиграват. Мъчиш се да го преодолееш или да го скриеш, но нищо на помага.

Отгоре на всичко се добавят и нови страхове, полепват по старите и положението не се оправя с времето, а напротив.

Луд ли съм? Ако отида при психиатър значи признавам че съм такъв.

Да, психиатрите са за много по-сериозни заболявания и лекуват с лекарства, като успокоителни и антидепресанти.

А ти имаш нужда само от малко помощ, за да излезнеш от порочния кръг. Когато преодолееш първите 1-2 фобии, другите изчезват сами и тогава живота е много по-различен и спокоен.

Решението е Енергийна Психология!

Не Класическа Психология – с безкрайна поредица от задълбочени, разнищващи разговори. Както знаете, американците са много напред в тази област и точно те създават нова Психологията, в която елементи от класическата Психология се съчетават с Енергийната Китайска Медицина и се получава Енергийна Психология.

Няма лекарства, няма бездънни разговори. Заедно уточняваме страха и ти му даваш оценка от 0 до 10. Повтаряш проблема на глас и едновременно с това почукваш определени акупунктурни точки.

Отново оценяваш проблема и ако не е намалял достатъчно - нова поредица от точки. Така много често в един сеанс отработваме няколко фобии или техните корени.

Енергийната Психология разполага с няколко различни методики, за различни състояния - от ясни, конкретни страхове до неясна, необяснима тревожност.

За всеки човек и проблем могат да се направят различни комбинации от методики, което води до наистина бързи и отлични резултати.

Интересен случай от практиката ми – Фобия от лошо време

Искам да разкажа този случай поради следните причини:

Пътуването й си заслужаваше – справихме се с проблема за 3 процедури – в понеделник следобед беше първата процедура, втората – във вторник, а в сряда в 10 часа приключихме успешно терапията и тя отпътува за Свищов. Когато си тръгваше изглеждаше различна – усмихната, приказлива и изпълнена с надежди за нова работа и реализация.

Теменужка се страхува от лошото време! И това продължава вече 4 години. В началото е било само от гръмотевици и бури, но напоследък дори и слаб вятър и дъжд я плашат. Непрекъснато следи прогнозите – по вестници, радио, различните телевизионни канали и дори в интернет.

Това не само запълва цялото й внимание и време, тъй като в момента е безработна, но разваля живота на цялото й семейство и особено на двете й момчета на 17 и 19 години. Когато времето е лошо и децата не са в къщи тя изпада в паническа криза, която се изразява в жестоко сърцебиене, световъртеж, треперене на тялото и особено на краката. Тревожността, безпокойството и ужаса който изпитваше от лошо време тя оценяваше с максималната оценка – 10.

Беше опитала без резултат различни видове лечения. Прочела за мен в интернет, свързахме се по телефона и тя бързо взе решението си и дойде в Пловдив. И двете мислeхме, че ще са необходими няколко пътувания между Свищов и Пловдив, но първото беше достатъчно!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: