Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на депресия

„Имам депресия!“ - сами поставят диагнозата си моите пациенти. Разказват за отпадналост, липса на желание за работа, дори и за развлечения, животът е изгубил смисъл и нищо не ги радва. Най-тежко им е сутрин, когато се питат дали ги очаква поредния лош ден. Спомнят си за минаналото с тъга - „Не бях такъв! Как можах толкова да се променя. Ще бъда ли някога отново весел и жизнен?“

Депресията е дъното на емоционалната дупка – повече надолу няма накъде. Депресията е бягство от всички конкретни лоши мисли, защото са непоносими. Депресията е отчаяние и бягство. Но лошите мисли и чувства са там, в главата и дебнат да се развихрят отново.

Има две възможности – да се подтиснат всички емоции, дори и добрите с антидепресанти или да се работи с вредните емоции, като се разровят, определят и неутрализират. При мен идват два вида пациенти – тези които не желаят изобщо антидепресанти и такива които вече са ги опитали, но без ефект и с лоши последици.

Лечение започвам с тези, които са решили на всяка цена да си върнат стария живот, като се преборят с чудовищата в подсъзнанието си. Това са болезнените мисли, натикани и държани на тъмно в подсъзнанието, където стават по-силни и чакат затвора им да се пропука и да нападнат. Когато ги изкараме на светло – изговорим и опишем подробно, те се смаляват и губят силата си. Комбинирам различни психологически методики, чрез които се освобождават токсичните емоции и се неутрализират пораждащите ги травматични спомени. Така пациентите ми отново си възвръщат спокойствието и жизнеността.

Депресията е примирение и бягство, и можете да се спасете от нея като преминете в атака. Можете да разчитате на професионалната ми помощ и подкрепа!

Мнения на пациенти за лечение фобии, панически атаки, депресии и др.

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: