Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Лечение на болки в раменете

СКЕНАР терапията е изключително ефективна при лечението на различни проблеми в опорно-двигателния апарат, включително и болки в раменете и врата.

Различни са причините - принудителна поза на работното място, нестабилност в целия гръбначен стълб, остеохондроза (шипове). От гледна точка на китайската медицина причина за болки в раменете могат да са и проблеми с носа (синузит) и хормоните, стресът и прекомерното мислене и планиране.

За разлика от физиотерапията, при която се третира локално мястото на болката, при СКЕНАР терапията чрез въздействие върху зони по цялото тяло се стига до корена на проблема. Постига се окончателно излекуване, а не само временно обезболяване. Едновременно с премахване на основното оплакване се повлияват благотворно и болки в различни други отдели на гръбначния стълб, главоболие, синузит, шум в ушите и др.

Подобрението настъпва още след първата процедура. Продължителността на курса е средно 5-6 процедури.


Вижте клипа за лечение на болки в раменете със СКЕНАР и в YouTube

Новости при лечение на болки в раменете

В една седмица имах трима нови пациенти с болки в рамото. Те са на различна възраст и с различна давност на заболяването – от 10 дена до 10 месеца. Общото е, че ги боли рамото и при вдигане на ръката стигат до едно положение над което болката вече е изключително силна. Трудно се обличат и съня им е нарушен, защото не могат да намерят удобно място на ръката. Тази болка не само ги измъчва денем и нощем, но и затруднява ежедневните им дейности. От ограничаване на спортните занимания, до затруднения в работата. При единият болната ръка даже вече е видимо по-слаба.

Лечението на болки в рамото е почти рутинна практика за всеки СКЕНАР терапевт. Средно са необходими от 5 до 8 лечебни процедури. При тези мои пациенти, оплакванията преминаха за 2 до максимум 4 процедури.

В 10 годишната ми лечителска практика за първи път използвам нова терапия – NPPOT(New Point-Based Pain and Organ Therapy), създадена от Siener и доразвита след смъртта му през 1993 г. от неговите ученици. Корените й са в древната Китайска акупунктура, но Siener успява да открие специални прицелни точки за въздействие при болки в ставите. Години наред фармацевтичните империи се опитват да намерят магическия куршум, за да убият болестта, но до сега не успяват. Siener явно е намерил магическите бутони, чрез които да помогне на тялото да се самоизлекува.

Тази терапия е все още малко известна по света и се радвам, че я въвеждам в България и резултатите са толкова успешни!

Вижте повече информация за процедурите със СКЕНАР или информация за контакти.

Мнения на пациенти за дископатии, болки в рамене, лакти, синузит и други заболявания

Всички мнения на пациенти на д-р Желева.

Други примери за алтернативно лечение на:


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: