Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Основни вярвания - диагностика и корекция

Вярванията ни се оформят основно в критичните първи 6 години, но определят целия ни останал живот. Например „Аз мога / не мога!”, „Аз заслужавам / не заслужавам!”, „Очаквам да се случи най-доброто / най- лошото!”; „Обичам се! /Мразя се!” и др.

Те са хиляди и се отнасят за самите нас, здравето, работата, взаимоотношенията ни и т.н. Някои от тях, обаче са много значими и ръководни – това са основните вярвания, свързани с най-съществени, базови теми за самите нас и отношението ни към живота и света.

Съзнавайки важността им, аз прилагах в годините няколко методики за проверка и трансформация на вярванията, но специализираната методика от PSYCH-K „Балансиране на основните вярвания” е моят фаворит и непрекъснато ме изумява с точността на оценката и бързината за постигане на цялостен резултат.

Получена е като интуитивно прозрение от Роберт Уйлямс и впечатлява с точния си алгоритъм за изпълнение и съвършенство във формулировките на базовите вярвания.

Чрез кинезиологично изследване се установява отношението на съзнание и подсъзнание, към 13 основополагащи вярвания. Например съзнанието вярва „Аз мога!”, но подсъзнанието вярва - „Аз не мога!”. Клиентите ми много се учудват, когато установят, че например подсъзнанието им не желае промени и предпочита всичко да си остане постарому. Не са редки и случаите, когато на вярването „Искам да живея! / Искам да умра!” подсъзнанието вярва във второто и блокира живота. Клиентите ми са изумени! Причината може да е в това, че в утробата е имал близнак, който е преустановил развитието си в определен период от вътреутробното развитие и е резорбиран без следа. Но у живия близнак остава неясна, дълбока тъга и чувството, че не заслужава да е жив.

Разкритията често са изненадващи и дори шокиращи, но най-важното е, че методиката дава възможност тези блокажи да бъдат коригирани и то в рамките на около час, което е немислима скорост за всички други психологически методики.

Определят се и допълнителните самостоятелни дейности, които могат да продължат да се правят за най-важните блокирани вярвания.

Методиката се прави веднъж в живота и има незабавен ефект.

Задължително правя тази процедура на моите пациенти, за да подпомогнем оздравителния процес и да повишим емоционалното и духовното им ниво занапред.

Тази методика е и за всички, които са готови за всеобхватна, фундаментална промяна за кратък период от време, за да открият и коригират основните си вярвания, които им пречат за постигане на желаните житейски цели.

Затова можете и да я подарите на себе си или на близките си като любопитен и полезен подарък!


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: