Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Последните новисти в терапията ми

Вече 35 години лекувам хората и все търся нещо ново, по-ефективно и по-бързо действащо. Казват, че се дължи на четворния скорпион в хороскопа ми, който ме кара да не се задоволявам с повърхностното, а да дълбая и да бързам. Може би и затова не ме задоволи работата като кожен лекар. Лечението ми изглеждаше прекалено повърхностно и бавно и шефката ме упрекваше, че съм за спешно отделение, а такова в кожните болести няма.

За да ускоря и задълбоча лечението на пациентите ми добавих иглотерапия, а после и електронния ѝ вариант – СКЕНАР терапия. Успехът беше впечатляващ и дори започнах да преподавам тази терапия по света. Но имаше и пациенти, на които не можех да помогна. Това много ме тормозеше и търсех, учех и добавях нови холистични техники, които трансформирах в СКЕНАР методики. Ефективността се покачваше, но пак имаше пациенти, при които след първоначално подобрение симптомите се връщаха и зацикляхме.

Тогава разбрах, че моят любим СКЕНАР не е достатъчен. Той е невероятен при физически и енергийни проблеми, но когато причината е в емоциите и мислите, са необходими други подходи.

Започна моето търсене и обучение в психологията, но в нейните нови, експресни варианти. И защото познавам акупунктурните точки, се специализирах в енергийната психология, която ги използва за ускоряване на процеса.

Така с комбинацията от СКЕНАР терапия и Енергийна психология успявам да лекувам оплаквания, които се дължат на проблеми във физически, енергиен и емоционален план. Ефективността на терапията ми скочи рязко нагоре и достигна 80 – 90%.

Все още обаче имам пациенти, при които резултатите не ме задоволяват напълно. Това са тези, които имат проблем на духовно ниво – когато са на важен кръстопът в живота си или продължават да не се съобразяват с основните си цели. За да успея да им помогна, ми трябваха методики, с които се работи на ментално и духовно ниво.

И тогава в живота ми нахлу PSYCH-K. Тази невероятна духовна методика първо промени мен, но и ми показа нови хоризонти в терапията. Тази методика ми дава нови възможности, които ме впечатляват и въодушевяват:

PSYCH-K ми дава възможност да помагам на пациентите си, за да осъзнаят и трансформират проблемите си и то на ново, по-високо ниво, след което да се променят и да продължат уверено напред.

Сега при последната процедура на курса се прегръщаме и се разделяме не като пациент и лекар, а като приятели, преживели заедно много болки, страдания и съмнения, но изпълнени с надежди и увереност в бъдещето. Доволна съм, защото моите пациенти си отиват не просто без оплаквания, а спокойни и въодушевени за новите си планове.

Започнах лечителския си път от поточето на официалната медицина, включих се в голямата река на енергийната медицина, а от там в морето на емоциите и сега навлизам в океана на духовната медицина!

Това ми дава нови възможности да помагам на повече хора и то бързо, ефективно и цялостно. А търсенията ми продължават.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: