Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Красота без страх

Поддържането на красотата в последно време изисква по-силни, инвазивни процедури, като химичен пилинг, мезотерапия, филъри, ботокс. Голямото им предимство е, че резултатът при тях е бърз и очевиден.

Имат обаче и недостатъци:

Аз съм сред първите дерматолози в България, които започнаха да прилагат тези методи за разкрасяване и много харесвам възможностите, които те разкриха пред нас. Сега не сме беззащитни пред процесите на стареенето, а имаме множество средства, за да поддържаме в оптимално състояние лицето си. Тези методи вече не са привилегия само на богатите, а са показател за правилно отношение към себе си като визия и самочувствие.

Съществуват обаче много жени, които не могат да си ги позволят, не по финансови причини, а поради редица страхове и блокиращи вярвания.

Най-чест е страхът от болката – панически страх, който не подлежи на успокоение с разумни обяснения и поставяне на обезболяващи. Следва фобията от игли и самото убождане, като проникване през кожата. Чест е страхът от наличие или отключване на тежки кожни заболявания при извършване на козметична процедура. Страх от алергична реакция, инфекция, обезобразяване.

Блокиращите вярвания, които възпират много жени от разкрасяващи процедури са например: „Ще заприличам на фолкпевица.“; „Всички ще разберат, че съм си правила нещо и ще ми се смеят.“; „Ще се обезобразя необратимо.“; „Не мога да си го позволя финансово, това е само за богатите.“ и много други.

Комбинирам професионалните си умения като козметолог и психолог, за да помогна на тези жени да преодолеят страховете си, да ми се доверят и да се възползват от възможностите на козметологичната индустрия.

Използвам технология от ново поколение, която съчетава възможностите на специална апаратура и разнообразие от специфични продукти. Процедурите са неинвазивни, безболезнени, но с ефекта на старите инвазивни процедури.

Химичния пилинг замествам с ултразвуков, който не само премахва мъртвите клетки, но и основно изчиства порите от комедони и излишен себум. Принципът е вапоризация, както при ултразвуковото почистване на зъбен камък от джобовете на венците. Пилингът е не просто безболезнен, но и приятен и моментално придава бебешки розов цвят на чистата и гладка кожа.

Иглите при мезотерапията са заместени от специфично подбран галваничен ток, който прокарва необходимите вещества дълбоко в дермата. Тази безиглена мезотерапия ми дава възможност да комбинирам различни продукти според индивидуалните нужди на кожата, дори и в различни области.

Филърите и ботоксът се заместват от специални антибръчкови и лифтинг програми. Безболезненото насищане на дермата със съответните съставки е съчетано с приятен вибрационен и светлинен масаж, което отпуска мускулатурата и заглажда бръчките.

Изпитвам огромно професионално удоволствие, когато помагам на клиентките ми да получат подмладено лице и самочувствие, като спокойно се възползват от иновациите в козметологията.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: