Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Какво ми е? - Нищо не ми откриват, а аз съм зле!

„Защо лекарите ми казват, че нищо ми няма, а аз съм толкова зле?

Не мога да се съглася, че всичко което усещам, просто си го измислям. Оплакванията ми са абсолютно реални, но никой не ми вярва! Предпочитам да съм болен от нещо, за да го открият и после да го лекуват!”

Така говорят моите пациенти в своето безсилие, гняв и отчаяние.

Обяснението е в това, че е болно тяхното енергийно тяло, а физическото им е все още добре и изследванията по него засега са в нормата.

Лечението е ефективно, когато е на нивото на причината за оплакванията. Затова при енергийни проблеми действа енергийната медицина. Когато те се соматизират или прераснат в дефекти на физическо ниво – тогава физическите методи, като лекарства, операции, физиотерапия и т.н. дават достатъчно добри резултати.

Енергийното ни тяло е невидим двойник на физическото и има своите различни системи, които, излизайки от нормата, предизвикват характерни оплаквания. За да се ориентирам за състоянието на енергийното тяло на пациентите ми, използвам енергийна меридианна диагностика.

Енергийната медицина лекува енергийното ни тяло с различни методи, като класическият е иглотерапията, а съвременният вариант, който аз използвам, е СКЕНАР терапията.

Затова, когото СКЕНАР апаратът безпогрешно намира и премахва енергийните им блокажи, моите пациенти с облекчение приемат енергийното обяснение на симптоматиката им и доволно се усмихват - „Ето! Знаех си аз, че ми има нещо!“.


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: