Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Дистанционни процедури по Skype, Viber и WhatsApp

За пациентите ми българи, живеещи в чужбина, е трудно да организират лечението си в Пловдив, а имат изключителна нужда, дори след успешен курс, от периодична психо-емоционална помощ и подкрепа.

Както компютърът не работи добре, когато кошчето му е препълнено с излишни стари файлове, така е и с нас. Когато емоционалното ни кошче се препълни с негативни емоции, спомени и стрес, започват здравословни проблеми и животът ни се влошава.

На колко процента смятате, че е пълно вашето емоционално кошче?

Доказано е, че при запълване на 85% от него се зараждат сериозни болести.

Българите в чужбина много бързо препълват кошчето си с емоционален боклук! Трябвало е да понесат огромното напрежение при смяна на страна, език, работа, обичаи, в борбата за утвърждаване и съществуване.

Препълненото емоционално кошче, трябва да бъде разчистено, защото не може да поема повече негативни емоции и стрес и, ако това продължи, проблемите ще преминат на физическо ниво – в реална болест.

Хората в Америка и Западна Европа добре съзнават необходимостта от психологическа помощ и подкрепа и затова навсякъде има много психолози, но често графикът им е препълнен, труднодостъпни и скъпи са, а и не говорят български. А работата с подсъзнанието е ефективна, когато е на роден език.

Практиката ми показва най-добри резултати при комбинация от СКЕНАР терапия и Енергийна психология, извършени на живо, в кабинета ми, но значително подобрение в състоянието може да се постигне и чрез дистанционни процедури.

От години използвам и владея няколко психологически подхода – EFT, EMDR, WHEE, PSYCH-K и Пренареждане на матрицата, което ми позволява да подбера най-подходящите според индивидуалните особености на пациентите ми.

Чрез EFT изхвърляме натрупаните отрицателни емоции, които препълват кошчето и сякаш ни заливат.

Чрез EMDR премахваме по-големи боклуци – неутрализираме тежките и болезнени спомени, които все още са живи и припламват, когато нещо ги наподоби.

Чрез „Пренареждане на матрицата” бъркаме по-дълбоко, към дъното на кошчето, като повлияваме благоприятно поредица от случки, които ни водят до корена на проблема или блокиращото ни вярване.

Чрез PSYCH-K говорим директно с подсъзнанието, за да отстраним стреса, да разберем причините и да ги трансформираме, да получим посланието за това какъв е урокът ни от този проблем. Това се равнява на „основно пролетно почистване“ на кошчето ни за емоционални отпадъци.

Чрез WHEE уча пациентите си да неутрализират бързо ежедневните натоварващи ги ситуации, за да не добавят нов боклук в емоционалното си кошче.

Всеки сам решава какво иска да постигне и до кога да продължи с дистанционните процедури за подобряване на здравето си.

Аз мога да помогна!

За информация и записване:

Продължителност на процедурата – 45 мин.

Цена – 50 лева, с предварително заплащане на сметка:
- в лева IBAN BG43 TTBB 9400 1510 0184 00
- в евро IBAN BG78 TTBB 9400 1528 0266 93
BIC TTBBBG22
ЕМ-ЦЕНТЪР ЕООД


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: