Начало За Д-р Желева Мнения Новини Контакти Полезно

Най-ново в сайта

Методи на лечение

Енергийна психология

Лечение на дистонии:

СКЕНАР терапия при:

Енергийна медицина

Какво ми е? - Нищо не ми откриват, а аз съм зле!

„Защо лекарите ми казват, че нищо ми няма, а аз съм толкова зле?

Не мога да се съглася, че всичко което усещам, просто си го измислям. Оплакванията ми са абсолютно реални, но никой не ми вярва! Предпочитам да съм болен от нещо, за да го открият и после да го лекуват!”

Така говорят моите пациенти в своето безсилие, гняв и отчаяние.

Обяснението е в това, че е болно тяхното енергийно тяло, а физическото им е все още добре и изследванията по него засега са в нормата.

Лечението е ефективно, когато е на нивото на причината за оплакванията. Затова при енергийни проблеми действа енергийната медицина. Когато те се соматизират или прераснат в дефекти на физическо ниво – тогава физическите методи, като лекарства, операции, физиотерапия и т.н. дават достатъчно добри резултати.

Енергийното ни тяло е невидим двойник на физическото и има своите различни системи, които, излизайки от нормата, предизвикват характерни оплаквания. За да се ориентирам за състоянието на енергийното тяло на пациентите ми, използвам енергийна меридианна диагностика.

Енергийната медицина лекува енергийното ни тяло с различни методи, като класическият е иглотерапията, а съвременният вариант, който аз използвам, е СКЕНАР терапията.

Затова, когото СКЕНАР апаратът безпогрешно намира и премахва енергийните им блокажи, моите пациенти с облекчение приемат енергийното обяснение на симптоматиката им и доволно се усмихват - „Ето! Знаех си аз, че ми има нещо!“.

Комплексен енергиен подход

Прилагам разработен от мен на базата на дългогодишния ми опит със стотици пациенти комплексен терапевтичен подход в енергийната медицина. Той представлява съчетание на терапия със СКЕНАР и индивидуално подбрана комбинация от разнообразни холографски методи.

При индивидуалния комплексен подход се започва с меридианно-енергийната Диагностика по Накатани. Отчита се общото ниво на жизнената енергия Чи и Ин/ Ян съотношението. Определят се меридианите с най-голям дисбаланс, на които да се приложи коригиращо СКЕНАР въздействие. Така строго индивидуално се съставя програма за последващия комплексен подход.

Холографски енергийно-информационни методи

През последните години се оформиха няколко терапевтични метода, основани на успешно прилагания още от древните лечители Холографски принцип на въздействие. Вселената, а и ние хората сме създадени по холографски принцип, който гласи: “Цялото се отразява във всяка своя част. Всяка обособена част от тялото ни носи информация за цялото.”.

На базата на този холографски принцип се развиват нови направления в източната медицина познати като микроакупунктурни системи. Микросистемите наподобяват картография на организма. Всяка микросистемите има ясно определена връзка и взаимодействие с определени органи или функции, поради което микроакупунктурата е много ефективна за диагностика и терапия. Най-рано откритата микросистема е системата от специфични точки по ушната раковина.

Класическото изпълнение на холографските лечебни подходи е трудно, граничещо с изкуството и често много болезнено. Изпълнени с помощта на апарата СКЕНАР и специализираните му електроди тези методики стават лесни, приятни и много ефективни. Терапията включва откриване на активните точки на съответната проекционна зона и въздействие върху тях с електроимпулси чиято форма и продължителност се определят от изключителната електроника на СКЕНАР апарата. Продължителността на процедурите е около 5 – 10 мин.

Безспорни лидери сред холографските енергийно-информационни методи, които вече са доказали в практиката своята висока ефективност са:

(кликнете на всеки от методите, за да се запознаете подробно с него)


© 2009-2018 Всички права запазени, Енергийна медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: